براساس گزارش بانک مرکزي قيمت لبنيات، گوشت قرمز، قند و شکر، چاي و روغن نباتي بدون تغيير بود اما بهاي تخم مرغ 7 درصد، برنج 0.1 درصد، ميوههاي تازه 3.1 درصد و گوشت مرغ 4.3 درصد افزايش يافت.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، متوسط قيمت خردهفروشي برخي از مواد خوراکي در تهران در هفته منتهي به اول خرداد ماه 94 منتشر شد.
در اين هفته قيمت لبنيات، گوشت قرمز، قند و شکر، چاي و روغن نباتي بدون تغيير بود اما بهاي تخم مرغ 7 درصد، برنج 0.1 درصد، ميوههاي تازه 3.1 درصد و گوشت مرغ 4.3 درصد افزايش يافت. همچنين قيمت سبزيهاي تازه 6 درصد و حبوب 0.1 درصد کاهش داشت.
*لبنيات و تخممرغ
طبق گزارش بانک مرکزي، در هفته مورد گزارش در گروه لبنيات قيمت تمام اقلام اين گروه نسبت به هفته قبل بدون تغيير بود. بهاي تخممرغ معادل 7.0 درصد افزايش يافت و شانهاي 75 هزار الي 95 هزار ريال فروش ميرفت.
*برنج و حبوب
در اين هفته در گروه برنج، قيمت برنج داخله درجه يک معادل 0.1 درصد افزايش داشت و بهاي برنج داخله درجه دو ثابت بود در گروه حبوب، قيمت لپه نخود معادل 0.5 درصد، لوبيا چيتي 0.2 درصد و لوبيا چشمبلبلي 0.1 درصد کاهش يافت. بهاي ساير اقلام اين گروه بدون تغيير بود.
*ميوهها و سبزيهاي تازه
در هفته مورد بررسي، در ميادين زير نظر شهرداري گيلاس عرضه نميشد و پرتقال درجه يک و طالبي عرضه کمي داشت ولي ساير اقلام ميوه و سبزي تازه که تعدادي از آنها از نظر کيفي در مقايسه با ساير ميوهفروشيها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان ميادين ميوه و ترهبار عرضه ميشد.
ميوهفروشيهاي سطح شهر اقلام ميوه و سبزي تازه را عرضه مينمودند که در گروه ميوههاي تازه قيمت سيب زرد تخم لبنان معادل 0.4 درصد و طالبي 2.1 درصد کاهش ولي بهاي ساير اقلام اين گروه بين 0.8 درصد تا 9.4 درصد افزايش داشت.
در گروه سبزيهاي تازه قيمت سبزيهاي برگي ثابت بود و بهاي ساير اقلام اين گروه بين 1.2 درصد تا 11.0 درصد کاهش يافت.
*گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قيمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغيير بود. بهاي گوشت مرغ معادل 4.3 درصد افزايش داشت.
*قند، شکر، چاي و روغن نباتي
در اين هفته قيمت قند، شکر، چاي خارجي و انواع روغن نباتي ثابت بود.
گروه کالا |
درصد تغيير نسبت به هفته قبل |
درصد تغيير نسبت به هفته مشابه ماه قبل |
درصد تغيير نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنيات |
0 |
0.7 |
14.1 |
تخم مرغ |
7 |
4.3 |
22 |
برنج |
0.1 |
1 |
8.5 |
حبوب |
0.1- |
1 |
9.2 |
ميوههاي تازه |
3.1 |
14.7 |
85.9 |
سبزيهاي تازه |
6- |
4.2 |
16.9 |
گوشت قرمز |
0 |
0.3- |
7.3 |
گوشت مرغ |
4.3 |
14.2 |
3 |
چاي |
0 |
0 |
8.2 |
قند و شکر |
0 |
1.4 |
4.5 |
روغن نباتي |
0 |
0.1- |
0 |